KIJA I SLOBA, SVETSKE ZVEZDE! Jutjub je EKSPLODIRAO zbog pesme koju su pevali kod Amidže! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA I SLOBA, SVETSKE ZVEZDE! Jutjub je EKSPLODIRAO zbog pesme koju su pevali kod Amidže! (VIDEO)

Stvarno neverovatno.

Internet stvarno povezuje ljude, a dokaz je i pesma koju su nedavno, gostujući kod Ognjena Amidžića, izveli Sloba Radanović i Kija Kockar.

ODGOVOR NA KLJUČNO PITANJE! Luna Đogani, DIREKTNO: rekla je ko je bolji, Sloba ili Marko! (VIDEO)

U pitanju je pesma "Shallow", koju u originalu izvode slavni glumac Bredli Kuper i pevačica Lejdi Gaga, a muzika je iz filma u kojem zajedno glume, pod nazivom "Zvezda je rođena".

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahvaljujući Slobinom i Kijinom izvođenju, fanovi Bredlija i Gage su primetili da je broj pregleda pesme skočio za neverovatnih 7 miliona, i to u roku od samo 24 časa.

- Malo sam istraživala i utvrdila da su pesmu pevali "Sloba i Kija", ko god oni bili, u nekom srpskom programu, i uspeli da promovišu pesmu više nego Lejdi Gaga - napisala je jedna devojka iz SAD-a, a njen komentar je Kija podelila na Instagramu.

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) дана 17. Јан 2019. у 5:29 PST

Dokaz da su Sloba i Kija stvarno promovisali Bredlijevu i Gaginu pesmu (!), jesu i mnogobrojni komentari iz Srbije, koji se sada nižu ispod originalne pesme.

Zahvaljujući svemu tome, sada i Kijino i Slobino izvođenje ima milion i dvesta hiljada pregleda, a među njima sigurno ima i mnogo Amerikanaca, koji su "guglali" Kiju i Slobu.

A ovo je originalna pesma:

Pogledajte rezultate

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško zlo!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.