Jutjub CENZURISAO Beogradski sindikat zbog pesme o Kosovu: Spot UKLONJEN, ali sada se desio PREOKRET! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutjub CENZURISAO Beogradski sindikat zbog pesme o Kosovu: Spot UKLONJEN, ali sada se desio PREOKRET! (VIDEO)

Stihovima prožeti rodoljubljem i podsećanjem na srpske korene

Jutjub je uklonio spot za pesmu "Dogodine u Prizrenu" grupe "Beogradski sindikat" zbog, kako je navedeno, "uznemirujućeg sadržaja", ali je ona ubrzo vraćena pod novim uslovima.

Informaciju da Jutjub razmatra da ukloni spot, objavio je na svom instagramu Feđa Dimović, iz tog hip-hop sastava.

On kaže da je "Beogradski sindikat" o tome dobio poruku od Jutjuba.

- Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posledica toga, momentalno smo uklonjeni sa trendinga, gde smo od sinoć bili na poziciji broj 1. Svaka čast na proceni! Može tuča u rijalitiju, a ne može stradanje srpskog naroda. Može golotinja i prostakluk, a ne može spaljena crkva! Ovo je dokaz da smo pesmom uzburkali mnoge duhove. Nastavljamo da se borimo! Nema povlačenja, nema predaje! Dogodine u Prizrenu - napisao je Dimović na Instagramu.

Video "Beogradskog sindikata" i etno grupe "Trag" pojavio se pre 48 sati, sa stihovima prožetim rodoljubljem i podsećanjem na srpske korene na Kosovu i Metohiji.

Međutim, pesma je ubrzo vraćena na Jutjub, ali kao cenzurisan sadržaj, pa svako ko želi da pogleda spot mora da se prijavi i potvrdi da ima više od osamnaest godina.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.