JUTJUB u totalnom MRAKU! Neko je isključio svetlo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTJUB u totalnom MRAKU! Neko je isključio svetlo! (VIDEO)

Za sada samo na iOS sistemu, a uskoro i na Android platformi.

Ako ste čekali da „ugasite svetlo“ na Jutjub aplikaciji, odnosno da koristite "YouTube Dark Theme" - sad to i možete! Zapravo, moguće je, ako imate iOS uređaj, za Android će stići naknadno, objavljeno je na zvaničnom Jutjub Tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kanalu.

It’s finally here! 🙌

Dark theme is rolling out on iOS over the next few days. Toggle it on/off in settings. pic.twitter.com/Mkfl1Dzu3M

— Team YouTube (@TeamYouTube) March 13, 2018

"Dark Theme" omogućava da se sve bele površine na telefonu prebace u tamne, što olakšava pregled nekim korisnicima, nekima je tako lepše, a postoji mogućnost i da telefon troši manje energije baterije za prikaz aplikacije, jer AMOLED i Super AMOLED ekrani manje struje troše da bi prikazali crnu i tamne boje.

Nakon aktivacije "Dark Theme" opcije aplikacija se odmah menja, bez čekanja. Opcija je dostupna u meniju "Podešavanja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.