Indy u spotu NIKAD VRELIJA! Puca od SE*SEPILA! Deki Milićević morao TOO HOT scene da IZBACI!

Izvor: Svet, 17.Jun.2020, 13:24

Indy u spotu NIKAD VRELIJA! Puca od SE*SEPILA! Deki Milićević morao TOO HOT scene da IZBACI!

Indira Aradinović Indy snimila je protekle nedelje spot za pesmu “Uragan”, a idejni tvorac cele priče Dejan Milićević se preznojio!
INDY IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD! Kako smo saznali, pevačica i maneken koji je glumio u ekranizaciji ove numere prilično su se zaneli u nekim scenama. Verovatno da bi što vernije dočarali celu priču, pa se Deki namučio u montaži.

“Između Indy i Marka osećala se takva strast. Seksepil je pucao sa svih strana, pa poučen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iskustvom nekih kolega, Deki je morao da ublaži radnju i izbaci prevruće scene kako Jutjub ne bi skinuo video sa svoje platforme”, kaže za SVET izvor koji se zatekao na snimanju.

Bilo kako bilo, ekipa se sjajno provela, a svi su komentarisali kako Indy izgleda bolje nego ikad i da se nikad ne bi reklo da je imala tako strašan period iza sebe.

Ona je naime, početkom aprila, posle rutinske operacije želuca došla u situaciju da se zbog komplikacija bori za goli život.
Srećom, sve se ipak završilo na najbolji mogući način, pa ne čudi njen slogan da se vraća jača nego ikad.
IVAN GAJIĆ / SVETDEJAN MILIĆEVIĆ
The post Indy u spotu NIKAD VRELIJA! Puca od SE*SEPILA! Deki Milićević morao TOO HOT scene da IZBACI! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.