Gledate li SPEKTAKL? Zvezda - Real pred 90.000 gledalaca na Marakani! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledate li SPEKTAKL? Zvezda - Real pred 90.000 gledalaca na ''Marakani''! (video)

Zvezda TV priredila pravu poslasticu večeras za svoje navijače.

Na klupskoj televiziji, ali i na Zvezdinom YouTube kanalu večeras se prikazuje snimak jedne od najspektakulanijih utakmica u istoriji Crvene zvezde, odigranih na ''Marakani''.

Bio je to prvi meč četvrtfinala Kupa evropskih šampiona 1987. godine, između Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde i Real Madrida, koji je Zvezda dobila sa 4:2 pred oko 90.000 gledalaca na našem najvećem stadionu.

Zvezda je fenomenalno odigrala prvo poluvreme, koje je dobila sa 3:0, ali su Madriđani zahvajujući Ugu Sančezu uspeli u nastavku da ublaže poraz i to im je mnogo pomoglo i u revanšu. Real je u Madridu slavio sa 2:0 i prošao dalje, ali bez obzira, meč koji je odigran na ''Marakani'' ostao je za sva vremena urezan u sećanje navijačima Crvene zvezde.

Evo prilike da ga i oni mlađi pogledaju, uz komentar legendarnog Vladanka Stojakovića.

-

-

Da li ste spremni!😎 https://t.co/zFfNVoYR7B

🔴⚪ #fkcz

— ZvezdaTV (@ZvezdaTV_fkcz) April 1, 2020
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.