Izvor: Press, 14.Feb.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draganu, Željka i Kikija isterali iz pozorišta!

Dodela Balkanskih nagrada, koja je najavljivana za 21. februar na sceni "Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorišta, ipak je otkazana zbog glasnog negodovanja glumaca nakon što je obelodanjeno da bi na sceni trebalo da se pojavi folk pevačica Dragana Mirković, ali i njene brojne kolege iz branše.
youtube.com/IntermediaNetwork
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Ni njega neće glumci... Zoran Kiki Lesendrić
Naime, Luče iz Kasidola je trebalo da se pojavi na bini u oficijalnom delu programa zajedno sa kolegom Željkom Vasićem, Željkom Bebekom, Kikijem Lesendrićem i drugim domaćim zvezdama, ali su glumci zaposleni u ovoj ustanovi nadležnima jasno stavili do znanja da Mirkovićku na žele da vide na daskama koje život znače. Slobodan Ćustić, direktor BDP, za medije je objasnio da isprva nije bio upoznat s tim da se bilo ko od zaposlenih bunio zbog dolaska Dragane i njenih kolega u pozorište.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.