Devojka mu je smestila ZGODNU PLAVUŠU da bi videla da li je vara. Pomislio je da se izvukao, a onda napravio GRDNU GREŠKU (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka mu je smestila ZGODNU PLAVUŠU da bi videla da li je vara. Pomislio je da se izvukao, a onda napravio GRDNU GREŠKU (VIDEO)

Emisija "To Catch A Cheater" uprkos kritikama opstaje na "YouTube-u", a ovog puta u vruću stolicu i pred laptop koji će otkriti istinu sela je jedna plavuša koju jako kopka pitanje vara li je njen dečko.

Razlog zbog kojeg je posumnjala da dečko ima drugu jeste to što više ne provodi puno vremena s njom.

Kako bi ga testirala pristala je da producenti emisije organizuju susret njenog dečka i plavokose >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manekenke u supermarketu.

Manekenka mu je prišla i zamolila ga je da se malo prošetaju po kvartu jer se tek doselila, stiskala mu je bicepse, hvalila tetovaže i na kraju ga pozvala da izađu.

- Mojoj devojci se to ne bi svidelo. Ne bi joj se sviđalo ni da izlazimo kao prijatelji - rekao je on.

I tako je on odbio manekenku, a njegova devojka je odahnula.

Ali to nije bio kraj. Manekenka se vratila, a dečko je kupovao plišanog medvedića "mami za rođendan".

Problem je u tome što njegovoj mami nije rođendan, a njegova devojka to dobro zna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.