Da se svađa u rijalitiju zna, a sobu sinu ni da počisti: Rasplakaćete se kada vidite u kakvom neredu boravi sin Miljane Kulić!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se svađa u rijalitiju zna, a sobu sinu ni da počisti: Rasplakaćete se kada vidite u kakvom neredu boravi sin Miljane Kulić!

Miski na ovo ne obraća pažnju.
U toku prošle sezone Zadruge, nekoliko puta su se pojavljivali snimci i fotografije apartmana u kom su smeštene Miljana i Marija Kulić sa bebom Željkom.
Nered, stvari na sve strane i haos bile su redovne scene koje smo gledali, a izgleda da se ni u Zadruzi 3 nista ne menja.
youtube.com/printscreen
Miljana Kulić Opet se pojavila slika njihovog apartmana gde se jasno vidi koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je haos.
Nered, neki bi rekli i brlog u kom žive Kulićke je za rubriku bez komentara, ali njih dve izgleda da vide sve greške drugih ukućana osim svoje.
The post Da se svađa u rijalitiju zna, a sobu sinu ni da počisti: Rasplakaćete se kada vidite u kakvom neredu boravi sin Miljane Kulić! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.