DETALJ SA SNIMKA BACA NOVU SENKU NA SLUČAJ: Dečko nestale Gabi čitao knjigu o ženama koje su takođe nestale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 15:28

DETALJ SA SNIMKA BACA NOVU SENKU NA SLUČAJ: Dečko nestale Gabi čitao knjigu o ženama koje su takođe nestale (VIDEO)

Snimak je objavljen 19. avgusta na Jutjub kanalu devojke tokom njihovog zajedničkog putovanja kombijem

Dok američke vlasti nastavljaju da tragaju za Brajanom Londrijem na Floridi i rade na potvrdi da telo pronađeno u Vajomingu pripada Gabi Petito, jedan detalj iz snimka, koji je objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu devojke, privukao je pažnju javnosti.

U snimku pod nazivom “Van life - Beginning >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << our van life journey”, objavljenom na Jutjub kanalu Nomadic Statik 19. avgusta, Londri je nakratko viđen kako čita knjigu "Annihilation" o ženama koje su nestale.

U knjizi četiri žene putuju u nenaseljeno područje. Tri žene umiru, a četvrta ostaje u tom području zauvek, prenosi Newsweek.

Taj trenutak možete da vidite na 6:39 minutu u snimku.

Ovaj detalj iz snimka privukao je pažnju korisnika na društvenim mrežama.

- Mnogi su rekli da tu informaciju treba preneti policiji. Ovaj snimak je uznemirujući - rekla je jedna korisnica. Ona je dodala kako veruje da je knjiga povezana sa slučajem nestanka Gabi.

Međutim, bilo je i onih koji su rekli da knjiga nema nikakve veze sa nestankom devojke, dodavši da govori o "vanzemaljcima".

Vlasti su u nedelju na konferenciji za medije saopštile da posmrtni ostaci pronađeni u nacionalnom parku u Vajomingu odgovaraju Gabi Petito, ali potpuna forenzička identifikacija još nije završena.

Da podsetimo, Petito je poslednji put viđena 24. avgusta tokom odjave iz hotela u Solt Lejk Sitiju.

Ona i njen dečko Brajan putovali su kombijem preko nekoliko američkih država. Poslednji put je u kontaktu sa porodicom bila 25. avgusta.

Njen dečko se 1. septembra sam vratio na Floridu i odbio da razgovara sa vlastima o tome šta se desilo sa Gabi.

U međuvremenu je i on nestao, a policija pokušava da mu uđe u trag.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.