Bojanić hvatao zadrugarku za dupe? ONA ga gađala šoljom, umalo mu glavu nije razbila!

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojanić hvatao zadrugarku za dupe? ONA ga gađala šoljom, umalo mu glavu nije razbila!

Kakva laž. Zaboravio si, sve si zaboravio, Bojaniću. A kad smo dolazili zbog plakata kod tebe, specijalno moj suprug Aleksandar Gazivoda. Zaboravio si! – vikala je Saška, a onda je pevač nastavio svoje izlaganje:
– Vrlo je aktivna, čak i preaktivna. Ne dopada mi se njen rečnik. Ona je dama i majka – rekao je Miloš.
– Ja dama nisam, majka i žena jesam, dama ne. Već sam ti rekla da sam divljakuša – poručila je Saška, a zatim nastavila da govori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << youtube.com/Zadruga Official
– Ti koji hvataš devojke za dupe, nemaš prava da govoriš o prostoti. Šta je bilo sinoć na rođendanu? – nastavila je da viče Saška.
– Udvarao sam se Jeleni, ali me je odbila – odgovorio joj je pevač.
– Vaćariš devojke od 20 i nešto godina, treba da te bude sramota – odbrusila je pevačica.
youtube.com/Zadruga Official
Ona je, iznervirana, bacila šolju u njegovom pravcu, a da li je želela da ga pogodi, ili samo da je razbije, nije sasvim jasno. Ostali zadrugari, koje je ispolivala kafom bunili su se i kritikovali Saškin potez.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.