BITNA PROMENA: Jutjub će uskoro funkcionisati značajno drugačije - sve zbog NEZADOVOLJSTVA korisnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BITNA PROMENA: Jutjub će uskoro funkcionisati značajno drugačije - sve zbog NEZADOVOLJSTVA korisnika!

Nisu svi zadovoljni...

YouTube je nedavno korisnicima predstavio novu naslovnu stranu, te je sve više onih kojima novi homepage ne odgovara, budući da se iskustvo bitno promenilo.

Nove funkcije i novi dizajn su svakako važni kako bi neki proizvod održao svežinu, a promene su najkorisnije kada iskustvo pojednostavljuju. Mnogi ipak ističu da najnovija YouTube promena negativno utiče na pretraživanje sadržaja, budući da su kategorije ranije bile razbijene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u više sekcija kojima se lakše upravljalo, da bi se u okviru nove naslovne stranice izgubile i stopile u veliku grupu preporučenih video sadržaja.

Tako se među preporukama sada pojavljuju i sadržaji stariji od 10 godina, što korisnicima otežava pronalaženje najnovijih tema i kreatora.

YouTube homepage je najznačajniji kada su u pitanju kreatori, budući da im je ranije omogućavao da privuku nove korisnike. To se sada promenilo budući da se novi videi gube u gomili drugih, starijih sadržaja. Konstantne promene tako ugrožavaju uspeh na ovoj platformi, a YouTube je povodom toga objasnio da se još uvek radi na novoj naslovnoj strani, i da bi novi video sadržaji uskoro ponovo trebalo da se nađu na vrhu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.