Zimski humanitarni turnir u futsalu u Beloj Palanci

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2020, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimski humanitarni turnir u futsalu u Beloj Palanci

Ljubitelji futsala u Beloj Palanci kojima nedostaju utakmice lokalnog kluba, moći će makar na kratko da uživaju u mečevima malog fudbala na humanitarnom turniru koji će se od 31. januara održati u hali Banjica.

Zimski humanitarni turnir se održava po 3. put, a ove godine još nije odlučeno kome će sakupljena pomoć otići, već će se o tome odlučiti naknadno, kaže Marko Stojanović iz Ustanove za sport Banjica.

Futsal klub u Palanci više ne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << funkciniše, pa su se ljudi zaželeli utakmica, tako da to spojimo sa humanitarnim karakterom turnira i pomognemo nekome - kaže Stojanović.

Prijava ekipa vršiće se do četvrtka, 30. januara, u 12 sati, nakon čega će se izvući parovi i odrediti termini odigravanja utakmica. U odnosu na broj prijavljenih ekipa odrediće se sistem takmičenja.

Turnir počinje dan kasnije, u petak 31. januara, od 18 sati, a mečevi će se igrati i u subotu i nedelju, kao i sledećeg vikenda

Uplata po ekipi za učešće na turnir je minimum 3.000 dinara, a sva prikupljena sredstva biće uplaćena u humanitarne svrhe.

Ulaz će biti besplatan, ali će u hali Sportskog centra Banjica, gde će se igrati utakmice, biti postavljene kutije za pomoć, gde će posetioci moći da daju svoj doprinos.

Sve zainteresovane ekipe mogu se prijaviti na broj 060/1810867 kod Marka Stojanovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.