Žena doživela šlog u vožnji, pokosila pešaka i zakucala se u ogradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Nov.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena doživela šlog u vožnji, pokosila pešaka i zakucala se u ogradu

Nišlijka stara 70 godina doživela je jutros šlog za volanom „juga“ nakon čega je vozilom naletela na ženu pešaka staru 72 godine, koja je izlazila iz obližnje prodavnice, a potom se zakucala u betonsku ogradu jedne kuće!

Saobraćajna nezgoda, koja se samo čudom nije okončala fatalnim posledicama, desila se jutros oko devet časova na uglu Marina Držića i Ljubomira Nikolića u naselju Trošarina.

- Žena u „jugu“ je stajala na semaforu u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Ljubomira Nikolića i krenula je na zeleno svetlo. To je sigurno, jer su joj svirali vozači koji su bili iza nje. Čim je skrenula levo u Ulicu Marina Držića začuo se prasak. Istrčao sam i video jednu ženu pešaka kako leži ispod automobila. Ukazali su joj pomoć i Hitna je odvezla. Ovu drugu ženu iz kola jedva su izvukli, kaže Novica Stanković koji radi u obližnjoj prodavnici.

Vlasnik kuće u čiju kapiju se zakucao jugo, još ne može da veruje šta se desilo.

- Pozvale su me komšije, ja nisam čuo udarac. Rekli su da „jugo“ nije išao brzo, šta se desilo ne znam. Automobil je udario ženu pešaka pre neko je završio u ogradi. Betonski stub od ulazne kapije dosta je oštećen, kaže vlasnik kuće Živojin Đorđević.

Obe povređene žene su hitno transportovane u Urgentni centar KC u Nišu, gde je konstatovano da srećom nisu životno ugrožene.

- Žena koja je vozila imala je šlog u toku vožnje. To je potvrđeno posle snimanja multislajs skenerom pa je prebačena na odeljenje Klinike za neurologiju gde se prati njeno stanje. Ona nema povrede iz udesa i nije životno ugrožena. Žena pešak je zadobila samo lakše povrede i nije hospitalizovana - kažu u Kliničkom centru u Nišu.

O udesu je obavešteno nadležno tužilaštvo, policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka saobraćajne nezgode.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

NESREĆA U NIŠU! Starica (72) DOŽIVELA ŠLOG za volanom, UDARILA ženu pa se ZAKUCALA U ZID

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 08:34

Nišlijka stara 70 godina doživela je juče oko devet časova šlog za volanom juga, nakon čega je naletela na staricu (72), pa se zakucala u betonsku ogradu jedne kuće!..Nezgoda u kojoj samo pukom srećom niko nije stradao dogodila se u naselju Trošarina...- Jugo je stajao na semaforu u Ulici Ljubomira...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.