Zbog nestanka struje nema ni vode u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nestanka struje nema ni vode u Vlasotincu

Izgoreo je trafo na stanici Nevit, a potom i rezervni koji je poslat tokom dana, kažu u vlasotinačkoj Elektridustribiciji, pa je i fabrika vode "Nerezina" prekinula preradu i distribuciju vode. Kažu da radnici pokušavaju da reše problem i mole građane za strpljenje, jer je kvar veliki.

Od noćas su bez struje oni koji žive na desnoj obali Vlasine, a razlog je kvar na trafo-stanici Nevit.U JKP Vodovod iz Vlasotinca kažu da je fabrika vode zbog nestanka struje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prekinula proces prerade i da domaćinstva zato nemaju ni vodu.

Osim što je izgoreo glavni trafo, kažu u EPS-u, isto se dogodilo i sa rezervnim koji je poslat tokom dana.

Nestanak struje uzrokovao je i prestanak rada fabrike vode koja je takođe na desnoj obali Vlasine, ali je taj nestanak u jednom delu dana premošćen alternativnim snabdevanjem. U Elektrodistribuciji u Vlasotincu kažu da su radnici na terenu i da pokušavaju da putem rezervnog napajanja obezbede električnu energiju u večernjim časovima - navode u saopštenju.

Nadležni mole Vlasotinčane za strpljenje, jer je veliki kvar i treba vremena da se on otkloni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.