Zbog napada na staricu i pljačkanja vikendica uhapšen mladić

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog napada na staricu i pljačkanja vikendica uhapšen mladić

Policija je uhapsila 31-godišnjaka za koga se sumnja da je početkom marta u Azbresnici napao staricu u njenoj kući, pritom tražeći od nje novac. Ovaj mladić se sumnjiči za još nekoliko krađa.

Kako navode u saopštenju, M. U. iz okoline Žitorađe je osumnjičen da je 8. marta ušao kroz prozor u kuću 82-godišnje žene, bacio ćebe preko nje i više puta je udario u glavu, zahtevajući da mu da novac.

On se tereti i da je iz jedne prodavnice u okolini Merošine >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ukrao veću količinu cigareta i prehrambene robe, ali i da je pljačkao vikendice na Oblačinskom jezeru.

Takođe se sumnja da je M.U. od decembra prošle godine do marta ove godine, iz dve vikendice na Oblačinskom jezeru i jedne kuće u okolini Merošine ukrao dve motorne testere, trimer, alat i zlatan nakit – navode u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, dodaju, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.