Zbog kvara na toplovodu deo grada oko Trga kralja Aleksandra bez grejanja

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Mar.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kvara na toplovodu deo grada oko Trga kralja Aleksandra bez grejanja

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, od 9.30 časova, korisnici oko Trga kralja Aleksandra ostali su bez grejanja.

Prekinuta je isporuka toplotne energije, korisnicima na sledećim adresama:

Kneginje Ljubice 1, Sokolska 2,4,6,8 i 10, Generala Milojka Lešjanina 49A,B i V, Trg Kralja Aleksandra 6 i Kej Kola srpskih sestara 35.

Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu, rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Bez grejanja deo centra Niša

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2019

Zbog kvara na magistralnom delu toplovoda od 9:30 hladni su radijatori Nišlijama koji žive u nekim od zgrada u Sokolskoj ulici, Generala Milojka Lešjanina, Knjeginje Ljubice, na Trgu kralja Aleksandra i Keju kola srpskih sestara...Iz Toplane saopštavaju da su njihove ekipe na terenu i da rade na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.