Zavrseni radovi na plafonu fiskulturne sale u Gimnaziji

Izvor: JUGpress.com, 29.Nov.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavrseni radovi na plafonu fiskulturne sale u Gimnaziji

LESKOVAC

U fiskulturnoj sali Gimnazije održana je konferencija za medije povodom završetka radova na fiskulturnoj sali. Direktorka Gimnazije Dragana Cvetanović kaže da je renoviran deo plafona, kao i renovirano kompletno osvetlenje.

„Radovi su stajalo oko 675.000. U planu je da se uredi i parket u sali, kao i da se opremimo novim nastavnim sredstvima.“

Šef Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj, Bojan Tojaga pojasnio je da je plafon bio dotrajao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i pretio je da ugrozi bezbednost u sali.

„Manji i veći komadi su otpadali sa plafona, pa su pretili da ugroze i učenike i nastavnike. Sanacija je brzo završena, za dvadesetak dana je odrađeno tih 400 metara kvadratnih. Skinut je malter, trska koja je tu bila je zamenjena gipsanim pločama, sve je izgletovano i ofarbano, a u većem delu sale su skinuti svi delovi koji su pretili da ozbiljno ugroze bezbednost, ponovo je to izmalterisano, izgletovano i okrečeno. To je urađeno i sa zidovima. Postavljeno je i novih 14 led reflektora, tako da je i osvetljenost bolja nego ranije.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.