Završene Radničke sportske igre : Pobeda fudbala

Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završene Radničke sportske igre : Pobeda fudbala

VLASOTINCE

Pošto fudbalerima zonaša Vlasine, u prvoj polovini jesenje sezone  u zoni ,,Jug”, nije išlo sve , baš, kako treba i kako su navijači ,,Rosuljaca” očekivali,  mnogobrojne pristalice kluba,  preselile su se u Sportskoj hali gde su imali prilike da vide veoma interesantne i zanimljive utakmice u malom fudbalu, a akteri su bili radnici vlasotinačkih preuzeća, javnih ustanova i škola, a sve to u organizaciji vrednih pregalaca iz SRC ,,Vlasina” na čelu sa direktorom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Dejanom Čikićem , koji je svake večeri bio na licu mesta kako bi ,,Radničke sportske igre 2018” protekle u najboljem redu.

Sinoć je u Sportskoj hali pored reke Vlasine bila prava sportska fešta. Odigrane se finalne utakmica u muškoj i ženskoj konkurenciji,  “Radničke sportske igre 2018” koji po četvrti put organizuje Sportsko-rekreativni centar “Vlasina” Vlasotince. Pred brojnom publikom koja je dobro popunila tribine sportske hale u Vlasotincu, odigrane su tri utakmice. Nakon završetka utakmica, na prigodnoj svečanosti, podeljeni su pehari i nagrade pobednicima i najboljim igračima i golmanima u muškoj i ženskoj konkurenciji

U finalnoj utakmici muških ekipa, u veoma zanimljivoj i neizvesnoj borbi do kraja meča, ekipa “Prosveta” pobedila je ekipu “Gruner” rezultatom 5:3, dok je u utakmici za treće mesto ekipa “Policijske stanice” pobedila ekipu “Manifatura Europea” boljim izvođenjem penala 4:2, pošto  što je meč završen u regularnom toku nerešeno 2:2.

Utakmica u  ženskom finalu, bila je prava poslastica za sve znatiželjnike i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Mlade dame u sportskoj opermi pokazale su mnogo toga lepog i inetersantnog u toku čitavog meča, koji je na kraju završen nerešenim ishodom 1:1. U izvođenju penala za dobijanje konačnog  pobednika, ekipa “Elrad Srbija” bila je bolja od ekipe “Elrad WSS” slaveći pobedu od 3:1.

Kod muškaraca, za najboljeg igrača turnira proglašen je Nikola Stefanović, a za najboljeg golmana Stefan Stamenković, obojica iz ekipe “Prosveta”. U ženskoj konkurenciji, najbolja igračica turnira je Katarina Lepojević iz ekipe “Elrad Srbija”, a za najboljeg golmana proglašena je Danijela Nikolić iz ekipe “Elrad WSS”.

– Možemo biti u potpunosti zadovoljni svim onim dešavanjima na samom turniru, koji je trajao mesec dana, i koji je protekao u veoma dobroj atmosferi, uz fer igru, veliku borbenost i posvećenost ekipa, na zadovoljstvo ljubitelja malog fudbala. Smatramo da smo u punoj meri postigli sve ciljeve zbog kojih smo i organizovali ovu manifestaciju, a to je rekreacija, druženje i zabava za naše sugrađane – rekao nam je, vidno zadovoljan, Dejan Čikić, direktor SRC ,,Vlasina”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.