Zaplenjen zlatni nakit na Strezimirovcima

Izvor: JužneVesti.com, 04.Sep.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjen zlatni nakit na Strezimirovcima

Zlatni lančići, narukvice, prstenje, minđuše i medaljoni teški preko pola kilograma, zaplenjeni su na Graničnom prelazu Strezimirovci, a njihova vrednost se procenjuje na 15.000 evra.

U “mercedesu” kojim je putovalo četvoro putnika, detaljnim pregledom pronađen je neprijavljen nakit nakon što su svi putnici rekli da nemaju šta da prijave za carinu.

Pregledom automobila i prtljaga carinici su u 2 torbe koje je putnica imala kod sebe pronašli preko 500 grama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zlatnog nakita - saopštavaju iz Uprave carina.

Ukupno je pronađeno 46 komada zlatnog nakita, a njihova vrednost je procenjena na osnovu fakture koju je jedan od putnika, nakon otkrivanja prekršaja, pokazao carinicima.

U hitnom postupku pred nadležnim sudom, nakit je oduzet, a putnica u čijim torbama je pronađeno zlato, dodatno je kažnjena sa 900.000 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.