Vučićev doktor nauka: Predsednik se u Briselu demonstrativno uvijao u tepih

Izvor: KMnovine.com, 04.Mar.2021, 09:31

Vučićev doktor nauka: Predsednik se u Briselu demonstrativno uvijao u tepih

Vučićev doktor nauka: Predsednik se u Briselu demonstrativno uvijao u tepih Doktor ekonomskih nauka, Zlatko Lutovac, tipičan je primer doktora i intelektualaca koje proizvodi Vučićev režim.


   
Foto-ilustracija: KM novine
   


Navikli smo da na režimskim medijima možemo da vidimo sve - ako je to u korist promocije režima. To jest, mislili smo da smo navikli. Srećom još uvek nismo pa nas >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ovakve stvari mogu iznenaditi.

Gostujući u emisiji režimu bliske televizije "Pink", naprednjački doktor nauka, Zoran Lutovac, izneo je više besmislica a da pri tom nije ni pokušao da povuče svoju reč već je uporno i dalje srljao u razvijanje novih "teorija".






Osim što, kao doktor ekonomskih nauka, primećuje da se "geopolitičko klatno naginje ka srpskoj vodenici" Lutovac podseća na to što smo "svi videli još 2012. godine, kad je vršen pritisak na predsednika, kad se potpisivao Briselski sporazum. Svi su bili pritisci vezani za to da predsednik potpiše da Kosovo i Metohija bude član Ujedinjenih nacija. Predsednik je to, iako su svi, i saradnici njegovi govorili da to potpiše, da će mu uništiti karijeru i ne znam šta, on je to odbio. Demonstrativno se bukvalno uvijao u tepih tamo u Briselu"


   
Naprednjački kadar, doktor Zoran Lutovac
   


Na Tviteru je objavljen video u kome se neko potrudio i sabrao "najznačajnija" verbalna (ne)dela još jednog bisera u nizu doktora koje je proizveo sistema Aleksandra Vučića u kome je bitno samo jedno - lojalnost stranci.
POGLEDAJTE VIDEO:

SNS DOKTOR NAUKA pic.twitter.com/5eu1ATo41D
— BABE-BAhati BEograđani (@BaOgra) March 3, 2021
Redovno pružanje prilike i davanje televizijskog termina ovakvim primercima predstavnika vlasti, svakako da predstavlja još jednu od uvreda upućivanih ovom narodu.


 


* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Po planu Vučićeve izdaje - Priprema za konačnu predaju Srba sa KiM separatističkim ''institucijama'' - KM NovineSrbija po prvi put u svojoj novijoj istoriji ima čoveka koji je spreman da sa najviše državne pozicije potpiše sve ono što neprijatelji Srba priželjkuju. Povratak iz Raške na Kosovo i Metohiju predstavlja svojevrsnu ekskurziju kroz najvažnije istorijske promene ovog dela Srbije danas. Tamo gde ih nikada nije bilo Albance ćete susretati na svakom koraku.


PROČITAJTE JOŠ:   
U ime kog naroda? - Ustav tzv. ''republike Kosovo'' regulisaće rad srpskih sudija - KM NovineKako su i pod kojim okolnostima srpske sudije položile zakletvu lažnoj državi na otetom Kosovu i Metohiji. Srbi na Kosovu i Metohiji sada su građani nad kojima njihova država više nema nadležnost, a i dalje se, na insistiranje Amerike i Evropske unije, radi na njihovoj integraciji u tvorevinu koja nije legalna, niti može to da bude, a takođe je pokazala da njenu "pravnu stabilnost" i opstanak obezbeđuje pre svega nestanak Srba ali sada strogo kontrolisanim procesom kako bi se zadržao privid regularnosti.


PROČITAJTE JOŠ:   
Ivan Maksimović: Cena Vučićeve strategije za KiM ''Sve za ništa'' - KM NovineIvan Maksimović: Cena Vučićeve strategije za KiM ''Sve za ništa'' #Kosovo #Metohija #Srbija #NATO #Otimačina #Podela #Vučić #Dačić #Magazin #Tabloid Ideju o podeli Kosova i Metohije po prvi put zastupaju najviši predstavnici vlasti u Srbiji i to veoma agresivno.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.