Vučić pozvao ekološke borce sa Stare planine na sastanak

Izvor: JužneVesti.com, 11.Sep.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pozvao ekološke borce sa Stare planine na sastanak

Nakon poslednjih dešavanja na Staroj planini i najavljenog protesta ispred zgrade Predsedništva, predsednik Aleksandar Vučić pozvao je na sastanak predstavnike Inicijative Odbranimo reke Stare planine kako bi razgovarali o problemu sa gradnjom mini-hidroelektrana. Sastanak je zakazan za nedelju, 29. septembar od 14 sati, a iz Inicijative ORSP potvrđeno je Južnim vestima da će se odazvati pozivu na sastanak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sastanak Vučića i aktivista „Odbranimo reke Stare Planine“ 29. septembra

Izvor: Danas, 11.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se  29. septembra u 14 časova u zgradi Predsedništva Srbije sa aktivistima koji se bore za očuvanje reka Stare planine i protive se izgradnji derivacionih mini hidrocentrala , objavljeno je na Fejsbuk stranici grupe ''Odbranimo reke Stare Planine''. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.