Voz naleteo na migrante kod Pirota, dvojica stradalih

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Okt.2022, 00:20

Voz naleteo na migrante kod Pirota, dvojica stradalih

U udaru voza voza koji je u četvrtak uveče naleteo na grupu migranata na pruzi kod Pirota, stradala su dva muškarca, saopštile "Infrastrukture železnice Srbije".

Saobraćajna nesreća se dogodila na pruzi Dimitrovgrad-Pirot, kod sela Gradište.

"Infrastrukture železnice Srbije" saopštile su da je u 20.00 sati, na pruzi između Dimitrovgrada i Sukova, teretni voz naleteo na grupu osoba, koje su se kretale kolosekom, na otvorenoj pruzi.

Tom prilikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kako navode, prema prvim informacijama sa terena, nastradale su dve osobe. U saopštenju se kaže da je prema saznanjima "Infrastrukture železnice Srbije" reč o migrantima koji su se kretali otvorenom prugom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.