Izvor: JUGpress.com, 11.Maj.2021, 09:36

Volonteri udruženja Radne akcije Delijski vis kreću u nove akcije

NIŠ

Članovi udruženja Radne akcije Delijski vis su sa prvim sunčanim danima koje su, čini se sa velikim nestrpljenjem čekali, krenuli u nove akcije. Prve lepe dane za vikend iskoristili su za nastavak radova na česmi ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja pri Hilandarskom metohu.

“Iskopan je kanal i položeno crevo i kompletno pripremljen teren za vodoinstalatera i skoro puštanje česme u rad”, kaže Milan Spasić, predsednik udruženja Radne akcije Delijski vis. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

                 Zajedno sa učenicima Bogoslovije, pokošeno je dvorište samog Hrama i time započeta tradicionalna prolećno – letnja akcija košenja. Domaćin volonterima iz ovog udruženja bio je otac Boban Stojković.

                 “Ovo je samo početak naših aktivnosti koje smo planirali za leto koje dolazi. Osim toga za vikend  smo radili i u  ulici Milunke Savić. Uklonili smo neprikladne natpise sa zidova i okrečili još jednu zgradu. Slične akcije smo već imali prošle godine, a ovo je naš doprinos da deo Niša u kome živimo učinimo lepšim za njegove žitelje kako bi se, dok se odmaraju ispred svojih zgrada uživali u lepom pogledu”, objašnjava Milan Spasić.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.