Voda u Pirotu zamućena, a flaširane više nema

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jan.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda u Pirotu zamućena, a flaširane više nema

Nakon upozorenja Zavoda za javno zdravlje da zbog zamućenosti voda sa gradske mreže nije za piće, u pirotskim prodavnicama došlo je do nestašice flaširane vode.

Prodavci za Južne vesti kažu da su u utorak sve količine prodali, kao i da su im distributeri rekli da ni oni trenutno nemaju zalihe flaširane vode.

U toku dana biće postavljena cisterne sa pijaćom vodom kako bi se građanima olakšalo snabdevanje.

Cisterne će biti postavljene kod malog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mosta na kružnom toku i u naselju Đeram – kaže za Južne vesti Zoran Nikolić, direktor “Vodovoda”.

Iz Zavoda za javno zdravlje naglašavaju da se uzorkovanje vode vrši svakodnevno, ali da voda zbog zamućenosti od utorka nije za piće i pripremu hrane.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.