Izvor: JUGpress.com, 24.Jul.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasotinački socijalisti o izboru Zagrađanina za predsednika Izvršnog odbora

VLASOTINCE

Vladan Zagrađanin je u prethodnom periodu izuzetno dobro i efikasno vodio Izvršni odbor SPS. Rezultati njegovog dosadašnjeg rada kao Predsednika Izvršnog odbora su zavidni, pre svega u konsolidaciji partijskih finansija, kao i u reorganizaciji partijske mreže i efikasnijem funkcionisanju opštinskih i gradskih odbora SPS, saopštio je Opštinski odbor SPS Vlasotince.

” Zagrađanin je doneo preko potrebnu stabilnost partiji, a svojim požrtvovanim radom umnogome >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je doprineo očuvanju jedinstva u mnogim opštinskim i gradskim odborima SPS, kao što je i primer u našem opštinskom odboru. Izuzetno čvrst u svojim stavovima, modernih političkih ideja i shvatanja, odmeren u svemu, jednom rečju pravi čovek na pravom mestu.

Mislimo da je izbor Vladana Zagrađanina pravi potez predsednika SPS Ivice Dačića, koji na najbolji mogući način, vrlo mudro i uspešno vodi našu spoljnu politiku, suočavajući se na najtežim izazovima sa kojima se susreće naša zemlja. Zbog svega toga mi dajemo punu podršku Ivici Dačiću i izabranom predsedniku Izvršnog odbora Vladanu Zagrađaninu, i želimo im puno uspeha u budućem radu”, navodi se u saopštenju vlasotinačkih socijalista.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.