Višesatna čekanja za kamione, očekuje se pojačan saobraćaj

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Dec.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višesatna čekanja za kamione, očekuje se pojačan saobraćaj

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje su i dalje višesatna tako da se na Gradini i Preševu čeka oko 60 minuta, na Kelebiji oko 360 minuta, Batrovcima oko 300 minuta, a na Horgošu čak 500 minuta.

Početak u toku dana doneće sigurno veći broj vozila na putevima širom naše zemlje, najviše ka zimskim turističkim centrima, a samim tim i moguće gužve i zastoje u saobraćaju, saopštio je AMSS.

Ovih dana učestali su odroni na brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << deonicama, a oprezna vožnja neophodna je na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelima.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja do 30 minuta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.