Više od 60 dela na likovnom salonu u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Okt.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 60 dela na likovnom salonu u Vlasotincu

Likovni salon u Vlasotincu već 35 godina okuplja slikare iz ovog kraja, a na ovogodišnjoj izložbi, u galeriji Kulturnog centra na keju, izloženo je više od 60 dela.

Kako kaže jedan od utemeljivača salona Nebojša Mitrović Puša, na izložbo su zastupljena dela 19 vlasotinačkih slikara koja su po kvalitetu u ravni sa svetskim autorima.

Slike koje su izložene u galeriji Kulturnog centra na keju u Vlasotincu mogu biti deo bilo kog salona u Srbiji, što govori da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su to zaista kvalitetni, sadržajni i dobri radovi - kaže Mitrović.

Posetioci mogu videti dela vlasotinačkih slikara Vlastimira Stojanovića Šilje, Nebojše Mitrovića Puše, Jovana Spasića, Snežane Stamenković, Vlastimira Davidovića, Aleksandre Mitov, Slobodana Spasića, Miroslava Krainčanića, Mihajla Živkovića, Aleksandre Spasić, Meri Nešić, Slobodana Mitova, Zvonka Katlanovića, Aleksandra Mitova, Žarka Jovića, Dragana Bidžića, Dragana Cvetanovića, Srđana Miloša i Nikole Živkovića.

Salon je otvoren do 26. oktobra, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.