Vanredna linija gradskog autobusa za Zadušnice

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Nov.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna linija gradskog autobusa za Zadušnice

Iz Gradskog prevoza upućuju apel svim sugrađanima, da za potrebe prevoza do Novog groblja koriste vozila javnog prevoza kako bi se izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju.

Zbog održavanja verskog praznika „Zadušnice“ i povećanih zahteva za prevozom ka Novom Groblju, u subotu 2. novembra 2019. godine, na delu trase redovne linije 8 biće otvorena vanredna linija 8L Trg Kralja Aleksandra – Novo Groblje sa 6 (šest) vozila na radu i intervalom od 7 (sedam) minuta u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << vremenskom periodu od 6 do 16 časova, Prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka obavljaće se sa 4 (četiri) vozila i intervalom od 18 do 19 minuta.

Red vožnje linije 8L za dan 02.11.2019. može se pogledati ovde. 

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.