Valjevci spasili bod na Čairu u meču punom tenzija

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevci spasili bod na "Čairu" u meču punom tenzija

Preokretima i tenzijama obilovao je meč na "Čairu" u kome su se nadmetala dva domaća predstavnika u Jadranskoj A2 ligi Valjevo i Nais. U poslednjim minutima meča gostujući vaterpolisti su sustigli rivale, pa im je pripao "slađi" bod, jer je krajnji rezultat ostao 9:9, a po izlasku iz bazena igrači dva tima su se i sukobili.

Sve se završilo "koškanjem" i verbalnim obračunom, koji je samo bio eskalacija onoga što se tokom čitavog meča dešavalo u i oko bazena. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Naime, sa klupe gostiju neprestano su dolazile pridike na račun sudija, mada su oba tima bila poprilično jednako kažnjavana - Nišlije su "zaradile" 13 isključenja i jedan peterac, a gosti su 14 puta imali igrača manje i takođe imali jedan penal.

Svoju prvu prednost igrača više na meču Valjevci su iskoristili i poveli sa 1:0, a taj rezultat ostao je na snazi do kraja prve deonice, s obzirom na to da su u nju prilično loše ušli domaći. Početkom drugog dela delovalo je kao da će još jedan napad Naisa biti protraćen, ali je onda Aleksandar Mitrović znalački lobovao golmana rivala i izjednačio. Razmena golova, a onda realizovani peterac Matije Miloševića doneli su prvo vođstvo za Nišlije (3:2).

Tek tada tim sa "Čaira" dobio je podršku sa tribina na kakvu je navikao, pa je povisio na 4:2, ali su ih do poluvremena rivali sustigli. Nova brza razmena golova viđena je na startu drugog poluvremena, a onda su "proradili" Tihomir Živić i Nemanja Budurin za +2 domaćih. Prednost je sačuvana do početka poslednjeg dela, pa su se Nišlije očito opustile.

Na 2 minuta pre kraja gosti su uspeli da se približe rivalima na jedan gol zaostatka, a onda i izjednačili na 9:9. Tokom poslednjeg minuta vaterpolisti Naisa su se "spetljali", izgubili loptu, pa uspeli da se odbrane. Živić je sa zvucima sirene pokušao da ipak obezbedi trijumf svojoj ekipi, šutirajući ravno po vodi, ali je golman Valjeva ipak uspeo da odbrani.

Nais je već osigurao plasman u doigravanje, a sa koje pozicije će ući u njega biće odlučeno sledećeg vikenda, kada gostuje Kataru u Kotoru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.