Izvor: JUGpress.com, 11.Dec.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređuju školsku medijateku i učionicu za fizičko vaspitanje

LESKOVAC

U Poljoprivrednoj školi povodom realizacije projekta „Uređenje školeske medijateke“ priređena je konferencija za medije na kojoj je Brankica Stamenković, članica Gradskog veća Grada Leskovca naglasila da je učenički parlament ove škole realizacijom ovog, kao i projekta „Uređenje učionice za fizičko vaspitanje“ značajno doprineo poboljšanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uslova za obavljanje nastave u školi.

Direktor Dalibor Jovanović pojašnjava da je škola pomogla sufinansirajući sa po 20% svaki projekat.

„Mi smo jednu našu običnu učionicu preetvorili u fiskulturnu salu i tu je urađena kompletna adaptacija rasvete, podova, zidova, a kupljena je i adekvatna oprema. Što se medijateke tiče, tu su deca hoblovala i lakirala parket, okrečil su prostoriju, urađena je rasveta i nabvaljena se platna i video-projektori.“

Aleksandra Kostić, predsednica Učeničkog parlamenta Poljoprivredne škole, kaže da su na ovaj način učenicima omogućene novine u prezentaciji nastavnih sadržaja, što će pospešiti učenje.

Uređuju Za radove na renoviranju fiskulturne sale iz budžeta grada izdvojeno 147.000, a za medijateku 137.000.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Učenici Poljoprivredne škole u Leskovcu "izborili" se za učionicu za fizičko

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Dec.2019, 17:50

Poljoprivredna škola dobila je, zaslugom učeničkog parlamenta Poljoprivredne škole, a preko projkata konkursa „Aktiviraj se“, školsku Medijateku kao i učionicu za fizičko vaspitanje...Preko programa „Aktiviraj se“ Grad Leskovac i Kancelarija za mlade motiviše mlade da urade nešto korisno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.