Izvor: JUGpress.com, 01.Sep.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uredjeno predškolsko odeljenje i toaleti u Donjoj Studeni

NIŠ

Članovi Rotarakt kluba „Niš Centar“ okrečili su prostoriju predškolskog odeljenja i toalete u  predškolskom odeljenju  u sastavu Osnovne škole „Đura Jakšić“ u selu Donja Studena.

dav

Aktivnosti uređenja škola van gradskog područja na teritoriji Nišavskog okruga su jedan od višegodišnjih ciljeva i prioriteta Rotarakt kluba „Niš Centar“ za unapređenje uslova boravka dece i omladine u tim obrazovnim institucijama, kažu u ovom klubu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Tokom 2014. i 2016. godine uređene su učionice i hodnici u isturenom odeljenju OŠ „Đura Jakšić“ u Proseku i Donjoj Studeni.

dav

“Smatramo da je angažovanje mladih u lokalnoj zajednici jako važno jer svaka dobro urađena aktivnost čini svet boljim za sve nas i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija”, navode u ovom klubu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.