Upoznajte Niš i njegovu istoriju na Svetski dan turizma

Izvor: juGmedia, 26.Sep.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Niš i njegovu istoriju na Svetski dan turizma

Povodom Svetskog dana turizma, u četvrtak 27. septembra u Nišu će biti organizovane besplatne posete kulturno-istorijskim spomenicima i obilazak grada.

Turistička organizacija Niša je u saradnji sa niškim Narodnim muzejom obezbedila karte za besplatan ulaz u sve objekte , od Areheološke sale, Ćele kule do Memorijalnog kompleksa Logor ,,12.februar“, koje se mogu podići u info centru Turističke organizacije Niš u Obrenovićevoj 38.

Udruženje AzBuki i Turistička >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << organizacija Grada Niša pozivaju sve zainteresovane da posete ove značajne kulturno-istorijske spomenike, kao i da obiđu punkt sa promo materijalima o gradu, koji će biti postavljen u Obrenovićevoj ulici kod Foruma od 12 do 14 časova.

Ove godine tema Svetskog dana turizma je „Digitalni turizam“, koja se fokusira na to kako digitalizacije u grani turizma podstiču inkluzivnost, jačanje lokalne zajednice kao i stvaranje novih prilika za mlade preduzetnike.

U ovoj manifestaciji učestvuje Osnovan škola “Dositej Obradović“, dok će aktivisti udruženja AzBuki izvršiti interaktivno istraživanje na temu “Uticaj digitalnog razvoja i inovacija na turizam”, koje ima za cilj da sazna koliko su građani upoznati sa novitetima u digitalizaciji kako bi se unapredila informisanost građana i stranih i domaćih turista Niša o kulturno-istorijskim lokalitetima i šta misle na koji način se može poboljšati promocija turističkih ponuda Grada Niša.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Obeležavanje Svetskog dana turizma

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Sep.2018

Udruženje "AzBuki" i Turistička organizacija grada Niša organizuju obeležavanje Svetskog dana turizma u četvrtak, 27.09.2018. godine, sa početkom u 12 sati u Obrenovićevoj ulici kod Foruma...U ovoj manifestaciji učestvuju đaci OŠ "Dositej Obradović", dok će aktivisti udruženja "AzBuki"...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.