Ulica kod Čaira bez grejanja zbog kvara

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica kod Čaira bez grejanja zbog kvara

Zbog hitne popravke kvara na toplovodu, jutros je bilo isključeno grejanje u Ulici Devete brigade. Iz Toplane su saopštili da su ekipe na terenu i da se normalizacija isporuke energije i korisnicima u ulicama u okolini Bulevara Nemanjića očekuje u toku dana.

Osim građana u Devete brigade, u ostalim delovima grada grejanje je počelo na vreme, a iz Toplane kažu da su svi toplotni izvori startovali na vreme.

Iz Toplane su rekli i da u ulicama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Pariske komune, Krivi vir i Narodnih heroja neće biti grejanja od 13 sati zbog popravke kvara.

Stručne ekipe JKP Gradska toplana će raditi na tome da ova sanacija kvara, kao i prethodna, bude brza i efikasna kako bi korisnici na pomenutim adresama u najkraćem mogućem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije - saopštili su iz Toplane.

Podsećaju da sve probleme sa grejanjem građani mogu prijaviti na telefone 018/4239-188 i 0800/200-018, kao i u Korisničkom servisu Gradske toplane u Ulici Blagoja Parovića svakog radnog dana od 7 do 19, kao i subotom od 8 do 13 sati.

* Tekst je dopunjen nakon što su iz Toplane saopštili da je kvar zbog koga je isključeno grejanje u Ulici Devete brigade popravljen, a snabdevanje normalizovano, ali su najavili obustavu u tri druge ulice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.