Uhapšen pljčkaš fotokopirnice i stana u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jun.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pljčkaš fotokopirnice i stana u Vranju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su I.M. (1981) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela teška krađa.

On se tereti da je u Vranju obio stan iz koga je ukrao nakit i garderobu, dok je iz fotokopirnice oduzeo računar, monitor, lap-top sa punjačem i čitač ličnih isprava.

Policija je većinu ukradenih predmeta pronašla i vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << vlasnicima.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju I.M je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati, i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen zbog kradja

Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2018

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu rasvetlili su dve teške krađe i uhapsili M.I. (1983) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela...On se sumnjiči da je, u poslednjih mesec dana, obio magacinski prostor dva preduzeća iz kojih je ukrao...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.