Uhapšen osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2021, 19:49

Uhapšen osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca

Da je priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, čija su tela pronađena u ataru sela Moravac početkom meseca, saopšteno je iz MUP-a, odakle dodaju da je pronađen i deo novca koji je pripadao porodici, a identitet uhapšenog ne objavljuju.

U saopštenju navode da je policija privela jednu osobu za koju osnovano sumnjaju da je učestvovala u ubistvu porodice.

Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena značajna količina novca koja je pripadala >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva - navode iz MUP-a.

Osumnjičeni se tereti zbog učestvovanja u izvršenju teškog ubistva i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, porodica Đokić je poslednji put viđena u svom crnom automobilu marke “folksvagen pasat” u nedelju, 26. septembra, a tri beživotna tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac u blizini Aleksinca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2021

Osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca uhapšen je danas, saopštio je MUP.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.