Udario policajca koji je pokušao da ga zaustavi, pa bežao kolima kroz Niš

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario policajca koji je pokušao da ga zaustavi, pa bežao kolima kroz Niš

Policajac je povređen sinoć kada je pokušao da zaustavi vozača “audija” koji nije hteo da stane, nego je nastavio da vozi velikom brzinom, saopštili su iz Policijske uprave. 24-godišnji vozač je tokom bežanja udario kolima policajca u ruku, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je napao službeno lice u vršenju dužnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U jurnjavi audijem kroz grad povređen policajac

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jun.2017

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti podneta je krivična prijava protiv dvadesetčetvorogodišnjeg Nišlije...Osumnjičeni se tereti da se sinoć, upravljajući automobilom „audi A4“, bugarskih registarskih oznaka, prilikom zaustavljanja...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.