U prekidu železnički saobraćaj kod Novog Sela, kamion udario u podvožnjak

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prekidu železnički saobraćaj kod Novog Sela, kamion udario u podvožnjak

U toku je sanacija oštećenog dela podvožnjaka kod Novog Sela, u koji je udario kamion koji je pokušao da prođe ispod njega, navode u saopštenju Infrastrukture železnice, a kažu da je zato obustavljen saobraćaj na koloseku koji iz Međurova vodi ka stanici Niš Ranžirna.

Na putu Novo Selo - Niš kamion koji je bio viši od dozvoljenog udario je danas u 13:30 u noseću kontrukciju podvožnjaka, pojašnjavaju, iznad koga se nalazi dvokolosečna pruga.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ovom delu pruge, koji iz Međurova vodi ka stanici Niš Ranžirna saobraćaj je trenutno u prekidu, dodaju, dok vozovi prolaze između Međurova i Niša.

Koloseci na pruzi nisu oštećeni, ali je od siline udara oštećena zaštitna čelična greda iz pravca Novog Sela. Čeličnu gredu pre nekoliko meseci na ovom mestu ispred pružne konstrukcije postavile su iz predostrožnosti stručne službe Infrastrukture železnice Srbije, jer su se ovakvi slučajevi i ranije dešavali, kako u tim situacijama ne bi bio oštećen kolosek iznad puta - kažu u Infrastrukturi železnice.

Kažu da su stručne službe na terenu i popravljaju oštećenja, a radove obezbeđuje Saobraćajna policija. Nisu precizirali kada bi popravka trebalo da bude završena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.