U kući Nišlije u Sokobanji otkrivena laboratorija marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2021, 22:22

U kući Nišlije u Sokobanji otkrivena laboratorija marihuane

Policija je u kući 44-godišnjeg Nišlije u Sokobanji, kako piše u saopštenju, pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane. On je uhapšen, a na teret mu se stavlja krivično delo proizvodnja i prodaja droge.

foto: MUPU kući T. S, piše u saopštenju, u dve posebne prostorije, otkrivena je laboratorija za veštački uzgoj kanabisa.

Zaplenila je ukupno 254 stabljike ove biljke, ukupne težine lišća oko 5100 grama. Na tavanu kuće osumnjičenog pronađeno je i oko 370 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << grama sasušene marihuane - pišu iz policije.

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužioca u Nišu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.