U Srbiji preminulo 43 obolelih od korone

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2021, 16:53

U Srbiji preminulo 43 obolelih od korone

Još 43 ljudi preminulo je od kovida u poslednja 24 sata u Srbiji, a virus testiranjem potvrđen kod 5.389 pacijenata. U svim kovid bolnicama leče 5. 811 pacijenta, od toga 876 na jugu.

Na Infektivnoj klinici, Ginekologiji i dečijem kovid odeljenju Univerzitetskog centra Niš, kao i u novoj zgradi UKC-a na lečenju je njih 199, među njima i petoro dece.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 8 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i nalaze se u jako teškom opštem stanju – navode u saopštenju.

U Covid bolnici u Kruševcu trenutno je 412 pacijenta.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 19 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju – dodaju u saopštenju.

U leskovačkoj bolnici leče 123 pacijenta, a u vranjskoj 142.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, od juče do danas je testirano 15. 679 ljudi, a 5.389 imali su pozitivan rezultat.

Trenutno je na respiratorima 217 pacijenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.