U Pirotskom okrugu 99 novozaraženih kovidom, od posledica virusa preminule 3 osobe

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021, 20:13

U Pirotskom okrugu 99 novozaraženih kovidom, od posledica virusa preminule 3 osobe

Tokom vikenda u Pirotskom okrugu registrovano je 99 novozaraženih kovidom, saopšteno je iz tamnošnjeg Zavoda za javno zdravlje. U Opštoj bolnici u Pirotu trenutno je 55 obolelih od kovida, a tri osobe su preminule.

Među novozaraženima je 25 Piroćanaca, a virus je registrovan i kod 34 osobe iz Dimitrovgrada, 23 iz Babušnice i 17 iz Bele Palanke.

U danima vikenda u Covid ambulanti u Tijabari Doma zdravlja Pirot obavljeno je 286 pregleda od kojih je 169 prvih (59% >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prvih pregleda u odnosu na ukupan broj pregleda) i 117 kontrolnih. U Covid ambulanti za decu u Dečjem dispanzeru na Keju u dane vikenda obavljeno je 128 pregleda od kojih su 72 prva (56% prvih pregleda u odnosu na ukupan broj pregleda) i 56 kontrolnih - saopštavaju iz Zavoda.

U Opštoj bolnici od kovida se leči 39 ljudi iz Pirota, 7 iz Dimitrovgrada, po 4 iz Babušnice i Bele Palanke i 1 iz Beograda, a dva pacijenta su prebačena u niški Klinički centar i kruševačku kovid bolnicu.

Kako navode iz Zavoda, dvoje preminulih je iz Pirota, a 1 iz Bele Palanke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pirotski okrug: Preminule tri osobe, na kovid pozitivno 99

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2021, 08:41

U Opštoj bolnici Pirot tri osobe su preminule od posledica infekcije koronavirusa, saopštio je pirotski Zavod za javno zdravlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.