Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2021, 20:54

U Pčinjskom okrugu zaraženo još 119 građana, tri preminula

VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-BOSILEGRAD

U kovid bolnicama u Vranju, u poslednja 24 sata bitku sa koronom izgubila su tri bolesnika, koliko i prethodog dana, saopštio je Zdravstevni centar.

Gradski štab za vanredne situacije, objavio je da je u toku jučerašnjeg dana testirano 340 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Zvanično još 119 građana je zaraženo korona virusom. Iz Vranja je 81, Surdulice 23, Vladičinog Hana 13 i po jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nov slučaj infekcije su iz Bujanovca i Bosilegrada.

U Kovid ambulanti ATD, u nedelju, obavljeno je 240 pregleda. Prvih je bilo 118.

Dečja kovid ambulanta primila je na pregled 53 dece. Pozitivno je bilo osmoro.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 142 pacijenta koji imaju koronu i upalu pluća. Na kiseoniku je 61 osoba.

Na bolničko lečenje primljeno je 10 pacijenata, otpušteno pet, od kojih su dva transportovana za Kruševac.

U Vranju je od početka imunizacije do sada dato 94.395 doza vakcina. Samo u toku jučerašnjeg dana vakcinisane su 183 osobe iz Srbije i Severne Makedonije. Iz susedne države za prvu i drugu dozu došlo je devet Makedonaca.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.