U Pasi Poljani bandere decenijama nasred ulice, stanovnici traže izmeštanje i asfaltiranje

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2020, 09:17

U Pasi Poljani bandere decenijama nasred ulice, stanovnici traže izmeštanje i asfaltiranje

Decenijama su nasred puta u ulicama u naselju Pasi Poljana bandere, a kažu da za njih to nije ni put, već da više podseća na kozije staze, na kojima "lome automobile i noge". Zato ponovo apeluju da se bandere izmeste, a put konačno asfaltira. U Direkciji za izgradnju kažu da prvo moraju da reše imovinsko-pravne odnose.

Traže asfaltiranje i izmeštanje bandera; foto: čitalac Stanovnici Pasi Poljane kažu da godinama nikome ne pada na pamet da izmesti bandere koje su po sredini >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ulice. Više puta su zbog toga bili u medijima, podsećaju, a kažu da su se i obraćali nadležnima, ali bezuspešno.

Kažu, nerešeni imovinsko pravni odnosi. U međuvremenu su ti sporni vlasnici parcela umrli i izgleda da i sa onog sveta ne daju saglasnost. Sramota je da svakodnevno lomimo auta i noge po ovakvom putu, a ovo i nije put, više liči na kozije staze - pišu stanovnici.

Traže asfaltiranje i izmeštanje bandera; foto: čitalac Mole da nadležni konačno reše problem.

To je izgleda još nemoguće, jer u Direkciji za izgradnju potvrđuju da još nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi.

Što se tiče izmeštanja bandera za to je zadužen EPS - dodaju.

Da li Elektrodistribucija ima u planu da konačno izmesti bandere sa ulice i kada pitanja koja su im novinari zvanično poslali i odgovori se očekuju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.