U Lutkarskom ove nedelje Ulica tra-la-la i Cveće male Ide

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2020, 08:34

U Lutkarskom ove nedelje "Ulica tra-la-la" i "Cveće male Ide"

Lutkarska predstava koja sadrži i elemente žive igre, plesa, pevanja i multimedije, "Ulica tra-la-la" na repertoaru je u četvrtak 1. oktobra od 18 sati, a u nedelju 4. oktobra od 11:30 u Pozorištu lutaka igraće "Cveće male Ide", koja kroz poznati sadržaj Andersenove bajke, deci predstavlja problem ljubomore.

Prva je danas na repertoaru priča o jednom sasvim običnom gospodinu, kojeg su svi nazivali "gospodin Baksuz", kažu u Lutkarskom pozorištu, a u njegovom kraju se desila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prava ekološka katastrofa jer su ljudi posekli drveće i uništili prirodu, kako bi na tom mestu napravili velike, sive i neugledne zgrade.

U želji da reši taj problem, gospodin Baksuz kreće da sam očisti okolinu, ali ga u tome sprečava jedna jako čudna okolnost, da i njegova kućica ne želi više da živi u tom kraju i zbog toga ga svuda prati i ometa u njegovoj nameri - navode o predstavi.

Režiju potpisuje Emilija Mrdaković, a uloge tumače Nataša Ristić, Srđan Miljković i Davorin Dinić.

U nedelju će publika moći da gleda priču o maloj Idi, devojčici od 5 godina koja je dobila mlađeg brata.

Stric Zoki, neumorna baba Verica i zabrinuta mama Ružica, uz pomoć jednog patuljka i brojnog baštenskog i sobnog cveća, naučiće Idu da prihvati radost deljenja i druge slatke muke koje donosi novi član porodice - pišu o predstavi.

U ovoj predstavi igraju Mirjana Đorđević, Biljana Radenković, Aleksandra Pavlović, Stanislava Joković, Mladen Milojković i Srđan Miljković, a režirala je Marija Krstić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.