Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ljiljancu kod Bujanovca za nedelju dana vodu za piće imali samo nekoliko sati

BUJANOVAC

Iamo problem sa vodom, u oslednjih nedelju dana nije se nakupilo više od 5-6 sati da smo imali vodu, klažu za JUGpress meštani sela Ljiljance koje se nalazi na samo šest kilometara od Bujanovca.

” Dođe ujutru oko 5-6, na nekih sat, sat i deset minuta i onda nestane i mi ne znam šta da radimo”, kaže nam predsednik Mesne zajednice Ljiljance Slavoljub Ristić.

“Bili smo kod potpresednika opštine Bujanovac ali i on kaže da ne može da nađe tehničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << direktora javnog preduzeća “Komunalac” pošto je nedostupan čitavo prepodne. Bili smo i u “Komunalcu“, niko ne zna gde je. Jednostavno, čovek danas nije došao na posao, po rečima ljudi iz „Komunalca“ niko ne zna ni gde je ni šta je s njim. A građani trpe, jako teško se snalazimo za vodu”, ogorčen je Ristić.

Kaže da neki meštani imaju stare banure ali i da je to mala količina vode koja ne može da zadovolji potrebe jednog domaćinstva, a kamoli potrebe stoke i svega ostalog.

U srpskom selu Ljiljance živi oko 600 stanovnika.

U opštini Bujanovca, bez obzira na vrlo viskoke temperature, aktuelna je restrikcija vode.

Ova opština već nekoliko godina ima problem sa vodosnabdevanjem a u lokalnoj samoupravi kažu da je odluka da se restrikcija sprovodi na način da pogadja sve stanovniike podjednako ali i da svi podjednako imaju vodu za piće.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.