Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu održan skup protiv naslovnica NIN-a i Danasa i podrške Vučiću

LESKOVAC

U Leskovcu je održan skup u znak podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Na, kako rekoše, spontanom okupljanju organizovanom preko društvenih mreža, građani su mirno i bez skandiranja, koje je inače uobičajeno za ovakve skupove, prošetali ulicama grada noseći transparente na kojima je pisalo „Nasilje nije budućnost“, „Nasilje nije hrabrost“, „ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovac je uz Vučića“, “Naše mete su mir i stabilnost“…

„Ovo je jedan mirna i protestna šetnja kojom građani Leskovca žele da pruže podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, a protiv nasilja koje je direktno upereno protiv njega zbog naslovnica „Nina“ i „Danasa“ koje smo prethodnih dana imali prilike da vidimo“ rekla je Bojana Pavlović, koja je, kako je rekla, diplomirani istoričar.

Violeta Đorđević misli slično i naglašava da se radi o mirnoj protestnoj šetnji protiv svake vrste nasilja.

Penzioner iz Leskovca Đuro Perišić kaže da je njegov cilj i motiv dolaska „čisto građanske prirode. Ja stvarno cenim i novinare i novinarske slobode, ali ovo što se trenutno dešava, da se crtaju meter, bilo kome, bilo gde i bilo kada, naročito predsedniku Aleksandru Vučiću je stvarno degutantno i neprimereno.“

Na pitanje JUGpressa ko je organizovao skup , odgovorio je da se on desio spontano.

Na naše puitanje kako je on znao da dođe na spontani skup , rekao je da je organizovano “preko društvenih mreža”.

A bna pitanje preko kojih društvenih mreža , Perišić je odgovorio “pa preko društvenih mreža”.

Na skupu su bili i ljudi iz okolnih oština, Medvedje, Lebana, Bojnika, Vlasotinca.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je bio u koloni koja je brzo prolazila ulicama Leskovca, nije nosio nikakav transparent.

A ljude koji su dolazili na skup su usmeravale njegove saradnice.

Pojedine medije je o ovom skupu obeveštavala portparolka gradonačelnika , saznaje JUGpress.

A poruku članstvu, da dovedu što veći broj ljudi, koja je prosleđena i našem saradniku, je slala zamenica sekretara Skupštine grada koja je i nedavno izabrana potpredsednica Gradskog odbora SNS u Leskovcu Jelena Kocić.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

I Leskovčani spontano pružili podršku Vučiću: Naše mete su mir i stabilnost

Izvor: Danas, 03.Dec.2019

U Leskovcu je danas održan skup podrške predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, a protiv naslovnih strana nedeljnika NIN i lista Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.