Talentovani vezista stigao iz Holandije u Surdulicu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talentovani vezista stigao iz Holandije u Surdulicu

Mladi reprezentativac Srbije Lazar Kojić, dosadašnji fudbaler holandske Fortune, pojačao je Radnik. 20-godišnji vezista bio je na radaru Surduličana i ranije, kako sami kažu, ali su tek sada uspeli da ga dovedu.

Kojić je zimske pripreme proveo sa Surduličanima, tokom njih im se nametnuo, te su, kaže sportski direktor Radnika Darko Gašić, rešili da ga angažuju.

Kojića smo pratili još dok je igrao u Brodarcu. Njegove vrednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smo bili svesni i tada, ali nismo mogli da pariramo klubovima iz zapadne Evrope. Sada je kod nas došao na pozajmicu iz Fortune Sitard. Inače veliki talenat i ukoliko se bude razvijao na pravi način može mnogo da postigne - rekao je Gašić.

Karijeru je 20-godišnjak otpočeo u Brodarcu, nakon koga se otisnuo u inostranstvo, pošto je zaigrao u Fortuni, članu najjače holandske lige. Odatle je u jednom periodu bio poslat na pozajmicu u Bačku, iz koje nosi superligaško iskustvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.