Taksijem pokušali da prošvercuju marihuanu na Končulju

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jun.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksijem pokušali da prošvercuju marihuanu na Končulju

Carinici su 30. maja 2018. godine na kontrolnom punktu Končulj, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko četiri kilograma marihuane sa KiM.

Droga je otkrivena oko 16 časova, kada je na Končulju za detaljnu kontrolu izdvojen taksi bujanovačkih registarskih oznaka, u kojem su pored taksiste, državljanina Srbije albanske nacionalnosti, bila još dva putnika.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, taksista je rekao da sem ličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << prtljaga putnika nema ništa za kontrolu.

Detaljnim pregledom su u jednoj od torbi sa ličnim stvarima putnika pronađena tri paketa biljne materije nalik marihuani obmotana selotejpom, dok je u drugoj torbi pronađen još jedan sličan paket. Nakon merenja je utvrđeno da je ukupna težina sva četiri paketa 3.950 grama.

Dvojicu srpskih državljana iz okoline Gnjilana starih 26 i 36 godina, zajedno sa drogom preuzela je policija u dalju nadležnost.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.