Izvor: JUGpress.com, 15.Mar.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surduličani igraju odlučujuću utakmicu za plej of

SURDULICA

Subotnji meč sa Napretkom je direktna borba za plej-off, biće čvrsto i neizvesno – čulo se na redovnoj konferenciji za novinare pred meč 27.kola u Surdulici.

     – Jesenas kada su oni bili apsolutni favoriti, utakmicu smo u Kruševcu odigrali 1:1, a evo dočekali smo momenat kada smo došli na razliku da su ispred nas samo tri boda. Očekujem da igramo na pobedu, očekujem da odigramo dobro i na kraju da pobedimo. -kaže trener Radnika, Milan Milanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Uprava superligaša iz Surdulice, donela je odluku da svoje navijače nagradi besplatnim ulazom za ovu utakmicu:

„Nadam se da će kao i do sada, Suruličani prepoznati naš cilj i doći u što većem broju da nam daju podršku.  Pred nama je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, koja nam donosi plej-off. Jako nam je  bitna ta pobeda u ovoj utakmici radi boljeg pozicioniranja, dok po nekim kalkulacijama Napretku nedostaje jedna pobeda za zadržavanje u gornjem delu tabele. Stoga mogu reći da nas očekuje jedna vrlo teška i neizvesna utakmica koju ćemo u svakom slučaju bolje odigrati uz podršku naših navijača.“-dodaje Milanović.

Utakmica Radnik – Napredak, igra se u subotu i počinje od 16 časova  na Gradskom stadionu u Surdulici.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.