Srbi dominantni na kik-boks reviji u Surdulici

Izvor: JužneVesti.com, 06.Sep.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi dominantni na kik-boks reviji u Surdulici

Iako je trebalo da Rus nastupi na kik-boks reviji koja se održavala na Trgu u centru Surdulice, on je odustao u poslednjem trenutku, pa se manifestacija “Srbija protiv sveta” svela na prostor bivše Jugoslavije. Ipak, okupila je brojne građane, koji su zdušno bodrili domaće predstavnike, a ovi im to uzvratili, s obzirom na to da je 5 od 6 domaćih predstavnika slavilo.

Među srpskim predstavnicima našla su se i trojica Nišlija, a sva trojica nadmetala su se protiv Makedonaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << U uvodnim borbama učinak je bio polovičan, pošto se prvo Stefan Paunović dobro borio, ali ipak izgubio Miteta Aškilova. Nakon njega u ring je ušao Uroš Živković i “osvetio” sugrađanina, pošto je sa maksimalnih 3:0 savladao Petra Velkova.

U prvoj glavnoj borbi, protiv Nišlije Novaka Radulovića, trebalo je da boksuje Rus Ruslan Tokhtarov koji je, kažu u Kik-boks klubu Niš, odustao dan pred takmičenje, pa je na njegovo mesto “uskočio” Makedonac Zlatko Stojmenov. Iako iskusan, Stojmenov je imao tri brojanja već u prvoj rundi, pa je Radulović slavio.

Pre svega želim da iskažem veliko poštovanje protivniku jer se pojavio! Želim da čestitam organizatorima na odličnom događaju! Veliku ljubav i zahvalnost šaljem publici u Surdulici jer mi je bila ogromna podrška! Fenomenalni ste! - napisao je na svom Fejsbuk nalogu Novak Radulović.

Sem trojice Nišlija, borili su se i Nikola Todorović, Aleksandar Menković i Miloš Cvetićanin, a sva trojca su savladala svoje rivale Makednoce Dejana Ristevkog i Bobanča Ilioskog i predstavnika Bosne i Hercegovine Mesuda Selimovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.