Specijalizovana izložba pasa u subotu u Svrljigu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalizovana izložba pasa u subotu u Svrljigu

Druga po redu specijalizovana izložba pasa 3, 9. i 10 grupe Kinološkog društva “Esferlig” biće održana u subotu, 23. aprila od 10 sati na stadionu FK Svrljig.

Na izložbi će 3. FCI grupu ocenjivati Darko Živanović, u 9. grupi sudiće Antonio Mračević iz Crne Gore, dok će pudle, maltezere, francuske buldoge, ši-cue i pse iz 10. FCI grupe ocenjivati Stefan Dimitrijević.

Organizatori izložbe najavljuju da će u svim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << po 3 prvoplasirana psa svih grupa biti nagrađeni peharima i rozetama, kao i nagradama sponzora.

Rok za prijavu je do 21. aprila, a zainteresovani izlagači svoje prijave mogu poslati mejlom na adresu kd.esferlig.svrljig@gmail.com, a dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 069/433-77-37.

Pokrovitelj izložbe je Opština Svrljig.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.